Spread the love

Pár éve Magyarországra is betört a Fekete Péntek vásárlási őrülete. A Fekete Péntek – angolul Black Friday – hatalmas kedvezményekkel szolgál a legtöbb üzletben és webáruházban.  A Black Friday manapság egyre nagyobb őrületnek számít és az emberek száma, akik igénybe veszik a Black Friday nyújtotta kedvezményeket, évről évre nő.

A Fekete Péntek – angolul Black Friday – eredetileg Amerikából indult ki, ahol hagyományosan a november negyedik csütörtökjére eső hálaadás napját követi. Miután mindenki jól teleette magát pulykával, elindul a nagy bevásárlás a karácsonyi ünnepekhez készülődve. Ekkor cserélik le az üzletek a pulykás-indiános dekorációkat a karácsonyi díszítésre.

2019-ben sem fog természetesen elmaradni Magyarországon a rengeteg akciókat kínáló Fekete Péntek. Az idei Fekete Péntek november 29-ére esik, de már sok üzlet és webáruház Okostelefonok a Fekete Pénteken

november 23-án megnyitja a kedvezményeit a hatalmas érdeklődésre való tekintettel. Érdemes kihasználni a Black Friday nyújtotta lehetőséget, ugyanis ezen a napon találkozhatunk a legtöbb helyen a legnagyobb akciókkal.

A Fekete Péntek hatalmas akcióit kihasználva rengetegen cserélik le ezen a napon az okostelefonjaikat egy újabb készülékre. Ezen felbuzdulva évről évre egyre több elektronikai cikkeket árusító üzlet és webáruház hirdeti meg a Fekete Péntek okostelefonokra is vonatkozó kedvezményeit.

A Fekete péntek napja – illetve manapság inkább hete, mert egyre több üzlet kibővíti egy hétre is az akcióit – a bevásárlóközpontokban hatalmas tömeget jelent, kígyózó sorokkal találkozhatunk az okostelefonokat árusító szaküzletek előtt.  Az őrült tömeg és idegeskedés elkerülése miatt érdemes a Fekete Péntek nyújtotta kedvezményeket inkább online kihasználni az otthon kényelméből és online módon megrendelni a kiválasztott okostelefonunkat. Ugyan néha ez az opció sem bizonyul a legkényelmesebbnek ezen a napon, hiszen a weboldalak túlterheltsége miatt sok honlap lefagy és lassú. Erre készüljünk fel még a Fekete Péntek akcióinak megnyitása előtt és tájékozódjunk a weboldalakon, nézzük meg élőben az üzletben kiállított okostelefonokat és döntsük el, melyiket szeretnénk majd kedvezményesen megvásárolni. Így már az akciók megnyitásakor célirányosak tudunk lenni, előnyt szerezve ezzel azokkal szemben, akik még csak akkor kezdenek el nézelődni. Így biztosan nem fogunk lemaradni a kiszemelt okostelefonokról.

A november 29-e közel esik már a karácsonyi ünnepekhez is, így a karácsonyi ajándékok beszerzését is nagyon kedvezményes áron el tudjuk intézni. Egyre több családban gyakori az okostelefonok ajándékozása. Főleg gyermekes családokban kérnek a nagyobb gyerekek magunknak okostelefont karácsonyra. Ez az ajándék teljes áron sok család számára nagy megterhelést jelent a többi karácsonyi kiadás mellett, így érdemes figyelni a Fekete Péntek nyújtotta szuper kedvezményeket az okostelefonokra vonatkozóan.

Az alábbi elektronikai cikkeket árusító webáruházakban szoktak hatalmas akciók lenni az okostelefonokra a Fekete Péntek napján:

  • Emag kedvezményes okostelefonjai a Fekete Pénteken
  • Alza.hu kedvezményes okostelefonjai a Fekete Pénteken
  • BestByte  kedvezményes okostelefonjai a Fekete Pénteken
  • Media Markt kedvezményes okostelefonjai a Fekete Pénteken
  • Euronics kedvezményes okostelefonjai a Fekete Pénteken
  • Notebook.hu kedvezményes okostelefonjai a Fekete Pénteken