Spread the love

A Notinot 2014-ben alapították Csehországban, parfümök és kozmetikai cikkek online, internetes felületen keresztül történő értékesítésre. Jelen pillanatban már huszonkét ország területén megtalálható ez az áruházlánc, és folyamatosan bővülnek. Szintén huszonkettő üzletbe térhetnek be személyesen is, igaz, hogy ezek az üzletek összesen hét országra oszlanak szét, Európában. Magyarországon jelen pillanatban egy üzletbe térhetnek be személyesen is, itt tudják ingyenesen átvenni az interneten keresztül megrendelt termékeiket is, ez Budapesten az Allee bevásárlóközpont aljában található. Egy kellemes hangulatú és márkás termékekben bővelkedő, igényesen kialakított sarki üzlethelyiség. A Notino munkatársai figyelnek az aktuális trendekre, naprakészek a piac legjobb termékeiből és ajánlataiból. Bárhonnan könnyen hozzáférhető a weboldaluk és Non-Stop, vagyis 24 órás online nyitva tartassál várják a vásárlóikat a webáruházukban.

A Black Friday akciókat ma már mindenki ismeri, legalább egyszer hallottak róla, ha esetleg vásárolni még nem is vásároltak ennek az akciónak a keretében. Ez a nap 2019-ben november 29-ére esik. Ez az akció Amerikából érkezett, és a hálaadás utáni első pénteki napra esik mindig. Azt mondják, hogy bár nem hivatalosan, de ezzel a nappal nyitják meg Amerikában a karácsonyi bevásárlási dömpinget. Nagyon ritka az az üzlet, ahol kizárólag csak ezen az egy napon tartják meg a fekete péntek akciókat, szinte minden kereskedő meghosszabbítja egyes termékekre az akcióit az egész hétvégére, és vannak, akik korábban el is kezdik a leértékeléseket bizonyos termékeikre.

A Notino is készül az idei Black Friday akciókkal, a parfümökkel és a kozmetikumokkal, szépségápolási termékekkel egyaránt. Az elmúlt években előfordult, hogy akár 60 %-os leértékeléssel is megvásárolhattak a webáruházban egyes árucikkeket, és természetesen idén is hasonlóan remek ajánlatokkal, akciókkal és kuponkódokkal várja minden kedves régi és új vásárlóját a cég. Kedvezményes áron juthatnak hozzá a legnagyobb parfüm és kozmetikai márkákhoz, és szépségápolási termékeikhez. A Notino évről-évre nemcsak a „hivatalos” pénteki napon tartja meg a fekete péntek akciót, hanem már napokkal az akció indulása előtt is kedvezményes vásárlást kínál mindenkinek, és meg is hosszabbítja az akciót egész hétvégére, ezzel is kedveskedve a vásárlóiknak. Egyre elterjedtebb a Cyber-Monday elnevezésű akció is, amely a Black Friday akció hétfőig tartó meghosszabbítását foglalja magában. A Notino is beletartozik azokba az üzletekbe, amelyek részt vesznek ebben az akcióban is.

Érdemes már az akció elkezdése előtt ellátogatni a cég weboldalára, hiszen az aktuális ajánlatokról fontos információk birtokába juthatnak a szemfülesen böngészők. A tájékozódás mindig fontos egy nagy leértékelés alkalmával, hiszen sok pénzt megtakaríthatnak és kedvezményesen juthatnak hozzá a leendő karácsonyi ajándékokhoz is. Nem árthat már előre kinézni azt a terméket, amelyet ennek az akciónak a keretében meg szeretnének vásárolni. Esetlegesen készíthetnek egy listát azokról a személyekről, családtagokról, barátokról, akikről tudják, hogy szeretik a szépségápolási termékeket, és nem biztos, hogy csak hölgyekben kell gondolkodni, hiszen a Notino kiváló minőségű férfiaknak szánt termékekkel is egyaránt foglalkozik. Így mire elérkezik a Black Friday akció, addigra pontos képet kapnak arról, hogy kinek, milyen szépségápolással kapcsolatos ajándékot szeretnének venni, és ezek után a Black Friday akció keretében ezt egy-egy gyors kattintással meg is tehetik.

Természetesen ugyanúgy, mint minden webáruháznál vagy üzlethelyiségnél, érdemes nagyon korán felkelni ezen a napon, hiszen a legjobb termékeket lehetséges, hogy hamar elkapkodják, még akkor is, ha nem csak pár darab van belőle készleten. Vannak olyan termékek, amelyeket a leárazásokon kívül 25 %-os kuponkód segítségével vásárolhatnak meg a Black Friday akció napján. Számos márkás, eredeti parfümhöz vagy értékes kozmetikai cikkhez juthatnak hozzá a kedvezmények és a kuponok által.

A Notino weboldalán könnyen és egyszerűen tájékozódhatnak mindenről. Ha ellátogatnak november során – akár többször is – a Picodi.com oldalára, ott megtalálhatják a legjobb és legfrissebb ajánlatokat és kuponkódokat is, amelyeket a könnyebb elérhetőség érdekében gyűjtöttek össze. Azt is megtehetik, hogy feliratkoznak a Notino hírlevelére, amelynek következtében így elsőként értesülhetnek a kedvezményekről. Ezen kívül olyan akciókról is tájékoztatást és információkat kaphatnak, amelyek kizárólag azoknak szól, akik feliratkoztak már a hírlrvélre. A Picodi oldal hírlevelére is érdemes feliratkozni, hogy ne maradjanak le az exkluzív ajánlatokról sem. Továbbá sok értékes információhoz juthatnak még hozzá, ha követik a Notino webáruházat a Facebook-on, ahol a legújabb akciókat is mindig láthatják. A “Notino Black Friday” kifejezés beírásával pedig a Google keresőben gyorsan és kényelmesen megtalálhatják a legjobb parfümöket és szépségápolási termékeket.

A Notino webáruház nem csak a Black Friday napok alkalmával kínál különleges és fantasztikus kedvezményeket, hanem az év több időpontjában is, akár heti akciók keretében is. Érdemes tehát a fekete péntek akció időpontján kívül is felkeresni Magyarország legnagyobb online webes parfümériáját és minőségi, márkás férfi és női szépségápolási termékeket, kozmetikumokat keresgélni és vásárolni. Gyűjtögessék évközben a kuponkódokat, amelyeket a Black Friday akció keretein belül felhasználhatnak.

Amennyiben márkás, eredeti és jó minőségű parfümöt, kozmetikumot ajándékoznának karácsonyra szeretteiknek, akkor a Notino kifejezetten jó választás. Novemberben itt a Black Friday akció, gyűjtögessenek, tájékozódjanak és dobják fel a karácsonyt az illatok varázslatos világával, a Notino segítségével.

Legyen illatos Notino karácsonyuk!