Spread the love

Blackfriday lista

  Napjainkban, már mindenki tudja, mi az a blackfriday azaz fekete péntek. Az esemény az Egyesült Államokban kezdődött, általában a hálaadás utáni időszakban rendezték meg, november hónap negyedik péntekjén. A tengeren túl ez hagyományosan a karácsonyi vásárlások kezdete. Majdnem, hogy amolyan ünnepnek tekintik, hiszen rengeteg ember vesz ki szabadságot, direkt erre a napra, hogy minél jobb áron szerezze be mindazt, amire szüksége van, na meg azt is amire nincs.

Magyarországon az első fekete pénteket 2013-ban rendezték meg, ám közel sem volt akkora a sikere, mint azt várták, ellentétben azzal, amit az utóbbi években tapasztalhattunk, hiszen ez a kis esemény már itthon is eléggé kiforratta magát. Rengeteg áruházlánc, üzlet, kis üzlet, sőt már szolgáltató is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Egész évben szembesülhetünk akciókkal, promóciókkal de ez az egy nap, vagyis akár hétvége, sőt valahol már egy hét, ahol a legjobb kedvezményekkel találhatjuk szembe magunkat. Éppen ezért, ha valami nagyobb befektetésre, vásárlásra készülünk, és tudjuk ezt nélkülözni novemberig, akkor érdemes várni vele, hiszen rengeteg helyen akár ötven százalékkal olcsóbban juthatunk hozzá a termékekhez.

Ha nem szeretjük a tömeget, nem szeretünk sorban állni, jobban szeretjük otthonról, kényelmesen intézni a dolgainkat, erre is akad lehetőség, ugyanis a legtöbb cikket, online formában is megvásárolhatjuk, sőt segítségünkre lehetnek a weboldalon található szűrők, hogy áttekinthessük mi, hány százalékkal vásárolható meg olcsóbban. A legtöbb helyről a szállítás is egy ingyenes szolgáltatás, de ha mégsem, még így belekalkulálva is jól járhatunk.

Rengeteg üzlet benne van az akciókban, talán több, is, mint ami nem. Ilyenek például lakberendezés témában a Kika, Mömax, Jysk, Kik, barkácsboltok közül az Obi, a Praktiker, ruha üzleteknél a Zara, Mango, H&M, New Yorker, C&A, webshopok mint például az Emag, Alza, továbbá az Auchan, Deichmann, Diego, Dormeo,Hervis, Játéksziget, Media Markt, Metro, Müller, Office Shoes, Office Depot, Notino, Regio Játék, Rossmann, Dm, Premier Outlet, Play Max, Otto, Play sport, Libri, Játékshop, Játékbolt.hu, Dr, Kanapé, Notino, Dunawox, F&F, Retro, Extreme Digital és rengeteg más egyéb üzlet.

Egy biztos, a kínálat hatalmas, és biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálja a kedvére való kategóriát és azon belül a terméket, hiszen jóformán mindent tudunk vásárolni ilyenkor kedvezményes áron.

Ami még fontos, hogy ne essünk abba a hibába, hogy elveszítjük fejünket a jobbnál, jobb ajánlatokat látván és összevásároljunk mindent, amire aztán később az égvilágon semmi szükségünk nem lesz.
Ilyenkor a legfontosabb a megfontoltság, mert felesleges lényegtelen dolgok miatt rossz anyagi helyzetbe keverni magunkat és környezetünkben élőket.  Nem mellesleg a vásárlás előtt érdemes listát készíteni azokról a dolgokról, amire szükségünk lesz, és körültekintően informálódni több üzletben az áráról, akár személyesen akár interneten keresztül.

Akárhogy is alakul, előre is eredményes vásárlást, és hatalmas akciókat kívánok!