Spread the love

Pár éve Magyarországra is betört a Black Friday vásárlási őrülete. A Black Friday – vagyis Fekete Péntek – hatalmas kedvezményekkel szolgál a legtöbb üzletben és webáruházban. A Black Friday eredetileg a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, és a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét jelentette hagyományosan.

2019-ben sem fog természetesen elmaradni Magyarországon a rengeteg akciót kínáló nap. Az idei Black Friday november 29-ére esik, de már sok üzlet és webáruház november 23-án megnyitja a kedvezményeit a hatalmas érdeklődésre való tekintettel. Rengeteg Black Friday akcióra számíthatunk Magyarországon idén is, érdemes már a kedvezményes ajánlatok megnyitása előtt tájékozódni a kínálatokról és átgondolni, hogy mi az, amire valóban szükségünk van. Ezzel elkerülhetjük, hogy az üzletekben a legnagyobb tömegben kelljen nézelődnünk, illetve a weboldalak túlterheltsége miatti idegeskedést. Az emberek hajlamosak a nagy leárazások idején minden felesleges dolgot össze vásárolni. Hogy ne essünk az ész nélküli vásárlás csapdájába, azért is érdemes előre átgondolni, hogy mire van valójában szükségünk.

November 29-e már nagyon közel esik a karácsonyi ünnepekhez, így gondoljunk arra is, hogy a Black Friday által akár hatalmas kedvezményekkel szerezhetjük be a karácsonyi ajándékainkat.

Összegyűjtöttünk a 2019-es magyarországi Black Friday-en résztvevő webáruházak közül párat különböző kategóriák szerint, amelyeken már akár el is lehet kezdeni előre nézelődni.

Játék, szabadidő:

Gyermekes családoknál nagyon nagy sikere van a Black Friday akcióknak Magyarországon, ugyanis rengeteg gyermekjátékokat kínáló üzlet és játék webáruház csatlakozik ehhez a naphoz. Érdemes ilyenkor beszerezni a gyermekek számára a karácsonyi ajándékokat, így sok pénzt megspórolhatunk.

JátékNet

Gyerekjátékok.hu

JátékShop

JatekBolt.hu

Kreatívjáték.hu

Játékcsillag

Tudatos Szülők Áruháza

Játéktenger.hu

tulli

Fakopáncs

Reflexshop

Future Board

Gyerekeknek egyéb:

Hercegnőshop

Meseshop.hu

Könyvek:

Szintén nagyon jó karácsonyi ajándék ötlet lehet egy jó könyv minden korosztály számára, de akár magunkat is meglephetjük a nagy kedvezményeket kínáló Black Friday-en egy könyvvel. A bookline oldalon e-könyvekre is szokott vonatkozni a Black Friday akciója.

Régikönyvek.hu

bookline

Tudatos Szülők Áruháza

Ruha, divat:

Talán ebben a kategóriában vagyunk a leghajlamosabbak – főleg a nők – arra, hogy olyan ruhákat össze vásároljunk, amelyek utána évekig a szekrényünk aljában gyűrődnek. Gondoljuk jól át, hogy mi az a ruhadarab, ami valóban tetszik és hordani fogjuk a jövőben!

OKÉ divat

ShopAlike.hu

Ruhafalva

NV Holders

Sportruházat:

PlaySport

Otthon, bútor, lakberendezés, háztartási cikkek:

ShopAlike.hu

Byhome

Vasedény

Butopea

Leddiszkont.hu

LEDen Világításod!

Elektronikai cikkek:

Az elektronikai cikkek általában nem olcsó dolgok, így érdemes megvárni a vásárlással a Black Friday akcióit.

Radium.hu

Media Markt

CD Galaxys

bestbyte

Hobbi, ajándék:

Akik szeretnek a karácsonyi ünnepek előtt kreatívkodni, kézzel készített ajándékokat, lakás dekorációkat készíteni, annak érdemes szétnézni az alábbi oldalon, illetve több kész ajándékot is találhatunk itt.

HobbyRendeles.hu

Papír Írószer:

Papír Írószerből az irodai – akár otthoni – munka során szinte sosem elég, nagy tételben már igen borsos áruk van, így érdemes kihasználni a Black Friday akcióit és beszerezni előre is akár a gyakran szükséges dolgokat.

Office Market

Akciósirodaszer.hu

Szépségápolás:

Bulgarian Rose

Szemüveg:

Vision Expressz

Utazás, wellness:

Igen, a magyarországi Black Friday-en még kedvezményes utazást is lehet foglalni!

MaiKupon