Spread the love

Ahogy a korábbi években is tapasztalhattuk, idén is nagy vásárlási láz várható a 2019-es Black Friday idejére. Ahogy az is előre borítékolható, hogy még többen vásárolnak online, hiszen egyre kevesebb vásárló kacérkodik azzal, hogy személyesen menjen be az adott boltba, hogy ott aztán harcoljon egy kedvezményes mosógépért vagy laptopért vagy akármi másért.
A vásárlás nem áll meg, sőt még inkább fokozódik és átvándorol az online térbe. Ennek előnye számtalan, hisz így bárhonnan, bármikor, vásárolhatunk, miközben az otthonunk kényelmében akár a háziállatunkkal az ölünkben kattintgatunk, vagy egy filmet nézve pihenünk a kanapén, esetleg a párunkkal együtt vacsora után válogatunk az ajánlatok között.

Azt, hogy mit érdemes ilyenkor venni, nehéz meghatározni, nyilván az igények és az akciók mértéke mérvadó, de az üzletek többsége igen széles kínálatban nyújt leárazásokat.

Tudni illik, hogy a férfiak vesszőparipája az informatikai eszközök és az újszerű kütyük beszerzése. Műszaki cikkekből főként a notebook, okostelefon, televízió, tablet, monitor fogy a legjobban, ezeket egészítik ki a kisebb kaliberű informatikai eszközök és kütyük.

Mivel Black Friday nem létezik számítástechnika nélkül, így került be a körképbe a Notebook.hu is. A cég világmárkákat árusít kedvező árakon, ilyenek például a HP, DELL, LENOVO, ASUS, SAMSUNG és ACER teljes termékpalettája.

A Black Friday idején a figyelemreméltó akciók a cég vidéki üzleteire is kiterjed, így az ország 12 pontján várnak Téged!

Az online vásárlás elterjedése ellenére sokan vagyunk vele úgy, hogy szeretjük vásárlás előtt élőben megnézni, megfogni a kiválasztott terméket, informálódni róla pontosan mit tud. Így egészen más vásárolni, ezért segítőkész kollégák tanácsaira és javaslataira is számíthatunk, ha személyesen fáradunk el az üzletek valamelyikébe. Az ország 4 városában (Budapesten 5 központi helyen, vidéken Pécsett, Debrecenben és Szegeden) állnak rendelkezésre.

Még nem vagy meggyőződve? Akkor olvass tovább az extra szolgáltatásért.

A meggyőző akciókon, rugalmas fizetési módokon és szakmai hozzáálláson túl a Notebook.hu elindította szervizszolgáltatását, hogy ne csak a vásárlásnál, hanem azt követően is nyugodtan feltehessük számukra informatikai problémánkkal kapcsolatos kérdéseinket.

Legyen garanciális vagy egyéb gond mi megoldjuk! Vállaljuk gyártó- és típus függetlenül notebookod hardveres és szoftveres szervizelését! – nyilatkoznak weboldalukon.

Ezenkívül a még tétovázók számára, igen kedvezményes áruhitel lehetőségek segíthetik a vásárlókat az áhított műszaki cikkek beszerzéséhez akár 0%-os THM-mel.

A tavalyi kínálatot illetően Náluk hozzávetőlegesen 121 darab termék került leárazásra, így mindenki megtalálja a pénztárcájához és az igényeihez tartozó gépet.

Szintén hasonló vonzó akciókkal és kiterjedt széles üzlethálózattal várta vásárlóit a Laptopszalon.hu.

https://www.laptopszalon.hu/

A Laptopszalon a hazai piac egyik legjelentősebb számítástechnikai szaküzlet- és szervizhálózata, amely már több mint 10 éve van jelen az informatikai piacon. A stabil hátterű, és teljes mértékben magyar tulajdonú cég első üzlete és webáruháza 2008-ban nyílt, mára pedig ország összes régiójában jelen van, 9 üzlettel, ezen belül Budapesten négy üzletük található.

Az online vásárlók bizalmát a cég a 14 napos pénz-visszafizetési garancia vállalással vívja ki a kiszállított laptopokra. Valamint az általuk forgalmazott különböző márkás notebookok legtöbbjének garanciális szervizei is, ezért a laptopok bővítése is könnyen lehetséges.

A vevők tájékoztatását professzionális szakértő csapat végzi. 36 alkalmazott várja, hogy minden kérdésünkre válaszoljanak. Így talán nem is meglepő, hogy a cég  elnyerte a Megbízható Bolt minősítést a vevői értékelések alapján. Ez a díj annak az innovatív, vásárlóbarát vállalatnak jár, amely 60 nap alatt legalább 60 vélemény alapján eléri a 4,6-os értékelést a vélemények átlaga szerint.

Így ezek után bizton állíthatjuk, hogy megéri itt intézni a műszaki cikkek, laptop vásárlást!